Cursus fietsonderhoud

Wij organiseren een cursus fietsonderhoud voor de:
*stadsfiets (bijv. band vervangen, verlichting, onderhoudsbeurt )
*racefiets / ATB ( bijv. derailleur afstellen, spaken spannen, onderhoudsbeurt )

Onderwerpen en doel:
Per groep staat het algemeen onderhoud centraal, met deze kennis kunt u uw fiets(en) beter onderhouden. Daardoor krijgt u een fiets die plezieriger fietst. Per cursus word geïnventariseerd wat specifieke vragen zijn en daar zal dan aandacht aan worden geschonken in de cursus. Zo krijgt elke cursist een cursus op maat.

Je gaat bij deze cursus vooral praktisch aan de slag. Een bijkomende doelstelling is dat u met uw eigen fiets komt naar de cursus, zodat u tijdens deze cursus bepaalde onderhoudshandelingen verricht aan uw eigen fiets. We hebben drie uur de tijd, dat wil niet altijd zeggen dat u een hele onderhoudsbeurt kan uitvoeren aan uw fiets. Maar u verlaat de cursus met een beter onderhouden fiets en u bent beter voorbereid op technische problemen als u onderweg bent.

Waar, tijd en wanneer:
De cursus word gegeven in de werkplaats van Fietsdomein op de Zandweg 4 in Wijk bij Duurstede.
De avonden beginnen om 18.30 uur en rond 21.30 uur eindigt de cursus.

Prijs:
De kosten voor deze cursus bedragen € 37,50 p.p.
Tijdens de cursus avond krijgt u 15% kassakorting op alle onderdelen zoals bijv. ketting, tandwiel en verlichting en accessoires zoals bijv. kleding en fietstassen. En natuurlijk zorgen wij voor koffie en thee met wat lekkers erbij.

Extra:
Het aantal deelnemers is maximaal 4 personen per avond.

Heeft u vragen over datums, bel, mail of kom langs in onze winkel.